25. okt, 2022

Høst, jakt og ettersøk

Det blir lite tid til oppdateringer her, selv om det ikke har vært veldig mye ettersøk på oss. Vi har hatt 4 utrykninger sålangt i høst, så vi får tro det er dyktige jegere her i Jølster (eller så har alle skaffet seg termisk kikkert og finner de påskutte dyrene selv..).
Jakt har det vært litt mer av, vi har fått ned 6 hjort her, og har tre (muligens fire igjen, jeg har ikke helt kontroll) Så var vi på elgjakt i Namsos, hvor Geir fikk skutt sin første elg, og så sin andre. Så nå ligger han ett elghode foran meg der (men jeg leder på rådyr..).
Når vi var på elgjakt så var de brune jentene hos barnevakten, for vi tenkte de ikke ville synes det var så kjekt å være alene i mange timer når vi var på jakt. Hos barnevakten presterte de å begynne å sloss (sansynligvis over en tom dorull..) så vi måtte sende Jatzi bort for å unngå at barnevakten ble helt "frynsete" siden de ble litt anspent mellom dem etterpå.
Gina ble bitt i en tå, og det ble naturligvis infeksjon i den, så hun har gått på antibiotika siden vi kom hjem, og er litt småhalt fremdeles. Fryktelig irriterende, men sånn kan det gå når man skal hevde sin rett som dronning.. Uka jeg og Gina hadde vakt gikk uten noen utkallinger, men mandagen dro Geir og Jatzi ut på ettersøk når en av de andre i ettersøkslaget hadde behov for litt bistand. Det var bra for Jatzi som virkelig trenger å få brukt litt av energien sin. 🙃 Ettersøket gikk forøvrig bra, og hjorten ble avlivet etter et par timers jobb på dem (etter først et par timer med de andre).
Skal prøve å oppdatere litt til før jakta er slutt..

Nyeste kommentarer

31.08 | 06:47

💔😥 kjempetrist å høre. Nydelig navn og nydelig liten skjønnhet 🐕 🙈❤

31.08 | 04:16

Så utroligt trist Ann Kristin😭 Er enig i din tanke om at mamma ville elsket å ha henne i graven sin💕🌹🥀

30.08 | 21:59

Så triste nyheter! Hun var en utrolig fin og søt valp❤️ Veldig fint å besøke en slik fin kennel. Hun har i det minste fått all den omsorg man kan gi❤️ Klem Natalie

30.08 | 20:56

💙

Del denne siden