13. des, 2020

Vil du være forvert?

Vi har veldig lyst å beholde en tispe fra dette kullet (også), men med to hunder fra før av så sier det seg selv at vi på langt nær har nok ettersøk til å få en tredje hund god nok. (Dessuten er Geir ganske bastant på at det rekker med to hunder og en katt i hus 🤭 )

Derfor har vi tenkt at vi vil sette ut en tispe på fôr, slik at vi har mulighet til å få valp fra eget oppdrett når Gina er borte og Jatzi begynner å dra på åra og vi må ha ny. 

Å være forvert betyr at du får hunden uten å betale penger for den. Hunden bor hjemme hos deg, og betraktes som din. Vi har retten til å bruke hunden i avl. (For Bayersk Viltsporhund betyr det max to kull eller inntil 20 valper.) Se gjerne NKK's forvertavtale hvis du lurer på hva som er vanlig å ha med i en kontrakt. 
Din betaling for hunden er å sosialisere den godt, lære den å fungere i familien din og lære seg å omgås ulike miljøer, andre hunder og folk. Du må naturligvis også trene den for bruk til ettersøk, vi selger ingen valper som "selskapshunder".

Dette betyr naturligvis at vi må ha ett godt samarbeid, og mulighet til å treffe dere relativt ofte. Så det betyr at du ikke bør bo mer enn 3-4 timer unna Jølster.
Dersom du ikke har mulighet/ønske til å bruke hunden på skarpe ettersøk selv, må du bo i en slik nærhet til oss at vi kan bruke den når vi har vakt. (En god begrunnelse til å flytte til vakre Jølster 😀)

Dersom du/dere er interessert i en slik avtale, så ta  gjerne kontakt tidlig. Vi kommer til å velge forvert med omhu. 🙂

Nyeste kommentarer

31.08 | 06:47

💔😥 kjempetrist å høre. Nydelig navn og nydelig liten skjønnhet 🐕 🙈❤

31.08 | 04:16

Så utroligt trist Ann Kristin😭 Er enig i din tanke om at mamma ville elsket å ha henne i graven sin💕🌹🥀

30.08 | 21:59

Så triste nyheter! Hun var en utrolig fin og søt valp❤️ Veldig fint å besøke en slik fin kennel. Hun har i det minste fått all den omsorg man kan gi❤️ Klem Natalie

30.08 | 20:56

💙

Del denne siden