12. aug, 2021

22. dager og flyttet ut i stuen

I ettermiddag flyttet "Romlingene" ut i stuen i den store valpekassa. De trenger litt mer plass, og Jatzi trenger litt mer sosial omgang med familien. Vel, så mye mer ble det jo ikke, for Gina og Geir flyttet ned i kjelleren ettersom Jatzi ble litt stresset når Gina hadde SÅ lyst å "overta" de små. Hun er jo verdens beste hundemamma, og elsker valper. Så Jatzi er nok litt redd for at Gina skal ta sin rett som sjefen kan, og adoptere de små. Så vi må la henne få senke stesset litt og ikke ha Gina i rommet. 
De små tok omveltningen med mye lyd. Verden ble plutselig mye større, mye lysere og med mye mer lyd. Selv om vi har hatt på radio på valperommet hele tiden (iallefall fra de kunne begynne å høre litt), og lys på med unntak av om natten, så var det nok rart å komme ut i stuen. Her er det store vinduer som slipper lyset inn, og åpen kjøkkenløsning som gir en helt annen romklang. Så litt leven var det, og med en mamma som gikk til og fra det gamle rommet så fant de ikke helt roen med det samme. Jatzi er ikke så god til å telle, og så har hun dårlig korttidshukommelse, så hun måtte til stadighet sjekke om det var noen igjen inne på det andre rommet..🙂
Når jeg la Jatzi sin seng oppi valpekassa derimot, da la de seg fint til å sove der. Nå skal jeg prøve å se om jeg kan klare å lære dem å ikke gå på do der det ikke er aviser, så får vi jobbe litt mer med å gå på do ute når de har fått en uke til på beina tror jeg. Nå er det jo begynt å regne ute, så vi holder oss inne litt til.
Alle vokser fremdeles fint, og øker vekten sin godt. De to som var minst ved fødselen er fremdeles minst, men lille frøken rød som var minst ved fødselen er den som prosentvis har lagt på seg mest. Nå har de fått fast føde i små doser i noen dager, så vi kan nok snart øke opp det måltidet så de får spise så mye de vil, men helst etter at de har diet, så får de en god natts søvn, og Jatzi kan få slappe litt av også. Det er hardt å være småbarnsmor.

Nyeste kommentarer

31.08 | 06:47

💔😥 kjempetrist å høre. Nydelig navn og nydelig liten skjønnhet 🐕 🙈❤

31.08 | 04:16

Så utroligt trist Ann Kristin😭 Er enig i din tanke om at mamma ville elsket å ha henne i graven sin💕🌹🥀

30.08 | 21:59

Så triste nyheter! Hun var en utrolig fin og søt valp❤️ Veldig fint å besøke en slik fin kennel. Hun har i det minste fått all den omsorg man kan gi❤️ Klem Natalie

30.08 | 20:56

💙

Del denne siden