25. okt, 2020

Vi ser frem mot vårt tredje valpekull

Vi har hatt familieråd, og bestemt oss - Endelig. 🙂

N UCH N VCH N J(SCH)CH Jølstrajegerens Ja-Tzi skal parres på løpetid forventet i juni 2021.
Hannhund er valgt og blir annonsert senere når avlsrådet har godkjent parringen. Vi skal (nok en gang) til utlandet, og da må vi søke minst 6 mnd. før forventet parring.

Jatzi er virkelig en gladfrøken. Hun er i grunnen kronisk lykkelig, og halen går som en virvelvind hele tiden, ofte også når hun tilsynelatende sover. En hund man blir glad i og veldig glad av. 🙂
Hun er "laus i kjeften", har lav teskel for å bjeffe fordi det "bobler litt over" av alt hun har i seg av energi. Hun fungerer supert løs på ettersøk (og der er kommer lyden til sin rett, og den høres godt). I line sporer hun stille, rolig og trygt, men på brennhete spor er hun litt mer stri å holde, og ved slipp loser hun først når hun har kontakt med dyret.
Hun er veldig trygg og fin med andre hunder og er glad i barn og familien sin. 

Jatzi mangler venstre øye etter en skade hun fikk som liten. Øyet ble permanent fjernet da hun var rundt ett år, men ettersom synet ikke har vært der siden skaden så har det ikke preget henne. Hun spinner rundt i skogen som alle andre unge Bayere.
Dette er altså ikke noe medfødt, for dem som måtte være redd for arvelighet. Hun fikk en klo fra en av de andre valpene inn på øyet. Den punkterte hornhinnen og tross alle gode forsøk på behanling ble det ikke bra, og vi måtte til slutt operere ut øyet.

Vi selger valper til ettersøksjegere. Ønsker du en valp til ettersøk, som har ett trivelig hverdagsgemytt, er skarp i skogen når det gjelder, og fra "Fjellstølen-linjene" så er du velkommen til å ta kontakt.

Nyeste kommentarer

31.08 | 06:47

💔😥 kjempetrist å høre. Nydelig navn og nydelig liten skjønnhet 🐕 🙈❤

31.08 | 04:16

Så utroligt trist Ann Kristin😭 Er enig i din tanke om at mamma ville elsket å ha henne i graven sin💕🌹🥀

30.08 | 21:59

Så triste nyheter! Hun var en utrolig fin og søt valp❤️ Veldig fint å besøke en slik fin kennel. Hun har i det minste fått all den omsorg man kan gi❤️ Klem Natalie

30.08 | 20:56

💙

Del denne siden