15. mai, 2018

Murphys lov...?

Ja-tzi er ei hyperaktiv hund, og hun fikk jo en uheldig start med å skade øyet. Det er nå tatt ut, og har grodd pent, selv om hun har fått et skikkelig søkk der øyeeplet skulle vært. Veterinæren sa det var første gang hun hadde sett et slikt søkk der de hadde tatt ut øye, men det plager jo ikke Ja-tzi, og det er ikke noe å gjøre med det heller.

Vi har holdt på med et større oppussingsprosjekt her hjemme. Revet ned flere vegger, og skal bl.a. bytte trapp. At ting har gått tregere enn vi hadde forventet når vi valgte entreprenør skal ikke legges skjul på, men det er en annen (lang) historie. Iallefall har vi et "hull" der den nye trappa skal være, og det er ikke noe rekkverk rundt det. Det har gått veldig bra, vi har jo ikke vært så mye oppe før den siste uken, og jeg har vært mest bekymret for at folk ikke skulle trakke utfor kanten. Bikkjene tenkte jeg at kom til å styre unna.

På lørdag, mens jeg var ute i hagen og jobbet, var verandadøren åpen og bikkjene gikk ut og inn som det passet. Geir kommer inn døren der og Ja-tzi, som nok var i ferd med å tulle med sin mor (som vanlig) kvapp litt til og hoppet rundt med bakparten. Dessverre stod hun litt for nær kanten, og datt utfor. Hun prøvde å klamre seg fast med frambena, men tippet naturligvis rundt og landet på rygg nederst i trappa. Hun kom seg på beina og stod og logret til Geir når han så ned. Så kom hun løpende opp og var veldig fornøyd med å ha klart seg så bra. Det var vi også, det er et under at hun ikke knakk ryggen eller beina!
Hun fikk en kul på ryggen like bak manken, og hun gikk på smertestillende til og med i går. Da var hun litt vel rolig og ville ikke spise frokost, så vi rådførte oss med veterinæren for å høre om det kunne være at hun ble slapp og kvalm pga Onsior'en. Fikk beskjed om å ta henne av medisin, og så se om hun ble bedre. Hevelsen er gått ned, og i går kveld var hun nærmest seg selv igjen, men i dag ville hun ikke spise igjen og ligger for det meste ved bena mine. Ganske deilig egentlig, men slett ikke likt Ja-tzi, så hun skal en tur til Førde for å få en sjekk i dag.

Jeg har litt inntrykk av at med Ja-tzi så er det som i Murphys lov: Alt som kan gå gale, vil gå gale.. Jeg håper jeg tar feil.

Nyeste kommentarer

31.08 | 06:47

💔😥 kjempetrist å høre. Nydelig navn og nydelig liten skjønnhet 🐕 🙈❤

31.08 | 04:16

Så utroligt trist Ann Kristin😭 Er enig i din tanke om at mamma ville elsket å ha henne i graven sin💕🌹🥀

30.08 | 21:59

Så triste nyheter! Hun var en utrolig fin og søt valp❤️ Veldig fint å besøke en slik fin kennel. Hun har i det minste fått all den omsorg man kan gi❤️ Klem Natalie

30.08 | 20:56

💙

Del denne siden