10. aug, 2019

"Barna" gjør det bra!

Jølstrajegernes J-gjeng gjør det veldig bra på prøver og utstillinger. Vi er veldig glade for at valpekjøperne er aktive med sine hunder, og nå står jakten for døra og da blir det en aktiv tid. For dem som bor i rådyr-områder begynte jakta i dag, mens vi andre må vente til 1. septemper.

Janka er nå godkjent som ettersøkshund, og med det er alle 11 godkjente. (Jessie må gå prøvene eg gang til med sin nye eier.)

Jaro Baron var på utstilling nylig og fikk Excellent og CK med flott kritikk, og endte opp som BIM (Best i motsatt kjønn - tispa ble BIR Best i rasen)
Juster var på jakthundutstillingen til NJFF og ble BIR der med Cert og flott kritikk! 

Mens vi var på "parringsferd" til Tyskland herjet det uvær ove Jølster. Mange har spurt oss om vi ble rammet av ras og ødeleggelser, og det ble vi altså ikke. Men vi er som alle andre  jølstringer, preget av det som har skjedd. En mann er savnet i raset som gikk et par km fra oss, og det er forferdelig.
I dag har vi jobbet med å rydde i vatnet, det er store trær og mindre ved som ligger og flyter, og vi har vært ute med robåt og traktor for å få det opp av vannet. Det har vært en samlet dugnag i alle grendene rundt vatnet..

Nyeste kommentarer

31.08 | 06:47

💔😥 kjempetrist å høre. Nydelig navn og nydelig liten skjønnhet 🐕 🙈❤

31.08 | 04:16

Så utroligt trist Ann Kristin😭 Er enig i din tanke om at mamma ville elsket å ha henne i graven sin💕🌹🥀

30.08 | 21:59

Så triste nyheter! Hun var en utrolig fin og søt valp❤️ Veldig fint å besøke en slik fin kennel. Hun har i det minste fått all den omsorg man kan gi❤️ Klem Natalie

30.08 | 20:56

💙

Del denne siden