30. jun, 2015

Sommerferie

Sommeren er nesten kommet nå. Den har iallefall vært innom, selv om det kanskje bare var en liten apetittvekker. Uansett: Jeg har sommerferie, og sol med varme er bestilt, så den kommer!

Den føste uken er allerede gått, og jeg er begynt på nummer to. Den blir litt roligere og mer hjemmekjær enn den første, tror jeg..
Vi har vært et par dager i Holmesund og så tok jeg med meg Snorre til Hornindal hvor jeg skulle gå bruksprøve med Gina. Det gikk sånn tålig bra, hun surret noe inn i hampen mye mer enn hun pleier, men jeg lot henne jobbe på, og hun kom seg gjennom relativt greit, med litt hjelp etter skuddet hvor jeg fremdeles har en del trening igjen.
I morgen blir det fest i Holmesund for storesøster fyller 59 år. (jeg har aldri hatt en så gammel søster før, og det er litt rart, for det betyr vel at jeg også begynner å dra på åra. Hjelper snart ikke å si at jeg fremdeles er 19 år inne i hodet mitt 🤪 )

Forrige uke arrangerte jeg (som kvinnekontakt i FJFF) skytekveld for damer på leirduebanen på Grovastøylen. Vi var 10 damer og det var kjempebra. Satser på å få til flere sånne kvelder, men må nok fordele oss på riflebana også, så det ikke går så lang tid. For dem som satt på hytta og ventet på meg, var det nok en litt kjedelig kveld - eller kanskje ikke. 🙂

Nyeste kommentarer

31.08 | 06:47

💔😥 kjempetrist å høre. Nydelig navn og nydelig liten skjønnhet 🐕 🙈❤

31.08 | 04:16

Så utroligt trist Ann Kristin😭 Er enig i din tanke om at mamma ville elsket å ha henne i graven sin💕🌹🥀

30.08 | 21:59

Så triste nyheter! Hun var en utrolig fin og søt valp❤️ Veldig fint å besøke en slik fin kennel. Hun har i det minste fått all den omsorg man kan gi❤️ Klem Natalie

30.08 | 20:56

💙

Del denne siden