19. apr, 2013

18.04.13 Regnet er kommet

Etter mange måneder med kulde, har vinteren omsider sluppet taket og det er begynt å regne. Jeg hadde nær sagt at det er herlig, men det var litt kjipt å være i skogen i dag. Jeg har bare ett sett med regntette klær, og det er jaktdressen min. Helly Hansen og andre regntøyprodusenter kan gå å legge seg, for jeg har enda ikke fått tak i regntøy som holder vestlandsregnet ute. 🤨 Men med ull under så er det ikke så ille, det er bare bikkjene som synes det er litt kjipt å bli så våte.

Det har blitt lite tid foran pc'en den siste tiden. Jeg føler at det eneste jeg har gjort har vært å passe på at ikke Gina tisser inne, og å tørke tiss fra gulvet..  Men hun blir stadig eldre og snart er hun nok husrein.
Trym-André og Snorre er blitt veldig glad i henne. T-A sier at hun er så søt at han klarer ikke å motstå hennes bedende blikk når hun vil opp eller vil ha noe godt, så hun kommer til å bli grundig bortskjemt. Snorre leker mye med henne, og han er veldig flink til å ta seg av henne når han kommer fra skolen.

I morgen skal jeg og Snorre til Bergen og besøke mamma og pappa. Nå har jeg ikke sett dem siden jul, så det skal bli godt å gi dem en klem. ❤ Jeg skal holde blodsporkurs for RR-klubben i Hordaland på lørdag og søndag, og så bærer det rett hjem igjen og opp til Jølster for å si gratulerer med dagen til Geir. Har vel en presang til ham også da.. 😉 Mandag skal jeg opp der og smake på hveteølet han har laget, og så reiser vi til Loen på tirsdag. Han for å jobbe og jeg for å være med på Kontaktkonferansen til Fylkesarkivet som er der i to dager.
Fredag bærer det til Bergen igjen for å ta ny MR. Denne gangen skal de ta bilder av begge knærne, siden det høyre kneet (som var dårlig før jeg skadet det friske), er ganske vondt fremdeles.. Etter MR'en er det bare å sette nesa hjemover igjen, for på lørdag er det utstilling i Naustdalshallen, og jeg er en del av dugnadsgjengen. Søndag skal jeg stille Cleo, og siden det kommer en liten gjeng fra Bergen for å bo her, må jeg vel rydde litt i løpet av de dagene jeg er hjemme...? 🙂 

Når når våren ser ut til å ha festet grepet, satser jeg på at det blir fortgang på kjelleroppussingen igjen. Jeg må få tak i en som kan grave frem på siden av huset der frosten har tatt røret, sånn at det blir tørt inne i kjelleren. Hvis noen kjenner noen som kan ta på seg jobben så skrik ut! Det er en forsikringssak, så det må vel være noen som har lov til å grave?

På jobb er det travelt som vanlig. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få timene til å strekke til og jeg kjenner at det er utrolig stressende når jeg ikke får gjort unna det jeg har satt fore i løpet av en dag. Det er stadig noe som dukker opp, og jeg har ikke verken tid eller lyst til å jobbe mye overtid. Mitt jobb-motto er at jeg gjør mitt beste, med æren i behold. Og jeg jobber for å leve, jeg lever ikke for å jobbe. Men jeg har kronisk dårlig samvittighet for at jeg ikke jobber mer. Jeg bør jo tross alt slite helsa av meg jeg også, som de andre. Eller? 🤨

Nei, nok om jobben. Tenker for mye på den i løpet av dagen som det er.. 
Det er deilig at det er grønne marker ute. Jeg gleder meg til å hive meg på sportreningen med bikkjene, og satser på å gjøre alt rett med Gina.. (ha ha ha) 
Det er mye som skjer fremover, og jeg skal ut å reise både hit og dit så det er ikke noe dødtid i livet mitt. 🙂 Det kjennes godt å leve! 💋

Nyeste kommentarer

31.08 | 06:47

💔😥 kjempetrist å høre. Nydelig navn og nydelig liten skjønnhet 🐕 🙈❤

31.08 | 04:16

Så utroligt trist Ann Kristin😭 Er enig i din tanke om at mamma ville elsket å ha henne i graven sin💕🌹🥀

30.08 | 21:59

Så triste nyheter! Hun var en utrolig fin og søt valp❤️ Veldig fint å besøke en slik fin kennel. Hun har i det minste fått all den omsorg man kan gi❤️ Klem Natalie

30.08 | 20:56

💙

Del denne siden