29. sep, 2017

Endelig høst!

Som tidligere nevnt var sommeren både våt og kald, men høsten har sålangt vært helt super. Varmerekord for september flere steder.
Hjortejakten har startet rundt om, og vi har vært ute på ettersøk både i Flora kommune og her på Jølster, med gode resultater. Gina viser seg stadig å være en stabilt god ettersøkshund, og hun blir bedre for hvert søk vi går.
Tre av valpene er pr i dag blitt godkjente ettersøkshunder. Jølle var først ute, så kom Jen med begge sine førere, og i går ble Jessie Jaya godkjent. Ja-tzi henger vi litt etter med dessverre. Geir og jeg har hatt det litt for travelt på jobb til at vi har fått tid til å prioritere trening, sånn sett er det herk å ha to hunder som krever sitt hver dag. Men hun viser veldig gode takter, så vi skal nok få henne til, forhåpentligvis i løpet av høsten. 🙂 Hun har fått sporet inn på fall her hjemme to ganger, og det har vært en positiv opplevelse for henne.
Jakten er altså i gang her også, Geir og jeg har 10 dyr på kvoten. Vi har pr i dag fått 4 av dem, Geir har felt 3 og jeg 1. Det har ikke blitt mye tid til jakt, men noen timer har det blitt (mange i hjortens favør)  🙂. Satser på høstferien, da skal vi ha litt ferie. 👍

Nyeste kommentarer

31.08 | 06:47

💔😥 kjempetrist å høre. Nydelig navn og nydelig liten skjønnhet 🐕 🙈❤

31.08 | 04:16

Så utroligt trist Ann Kristin😭 Er enig i din tanke om at mamma ville elsket å ha henne i graven sin💕🌹🥀

30.08 | 21:59

Så triste nyheter! Hun var en utrolig fin og søt valp❤️ Veldig fint å besøke en slik fin kennel. Hun har i det minste fått all den omsorg man kan gi❤️ Klem Natalie

30.08 | 20:56

💙

Del denne siden