11. jul, 2016

Vi er på landslaget!

Jippi! Vi er tatt ut til landslaget! 🤪🙃👍
Ja, ikke i fotball eller ski eller noe sånt, men laget til Schweisshundklubbens landskamp mot Sverige i elitespor for schweisshunder. 🙂 Dette var veldig stas, og midt i blinken siden det passer supert inn med ferieplanene våre. (ikke ett ord om at ferieplanene var litt lagt opp etter håpet om å bli tatt ut...)
De fire som er tatt ut og som har sagt ja til å være med er:
Bjørn Vidar Ramsberg med Freke Av Fjellstølen
Leif Helge Fjellro med Tyr, alias Luke
Egil Magnar Ravnestad med Tea
Ann-Kristin Gaare med Gina av Fjellstølen

Freke er Gina sin halvbror, de har samme mamma og de samme gode genene mtp gemytt og sporegenskaper. En meget trivelig hannhund som bor i Brummunddal med familien sin.
Tea bor på Sandane med Egil og familien og Luke bor i Arna med Leif Helge og familien. Det er altså tyngde fra Vestlandet i årets landslag.
Luke og Leif Helge var med på landskampen i fjor, Freke og Bjørn Vidar var med i fjor i Norge og året før i Sverige, da vi også var med. Tea og Egil er ferske på landskampen, men en meget dyktig ekvipasje, så vi håper vi skal klare å endelig slå svenskene. Selv om det er utfordrende for oss vestlendinger å komme over der hvor det er så mange forskjellige vilttyper. Vi har jo tross alt bare hjorten å forholde oss til. Nå skal vi gå spor lagt med villsvinklauv, og med forstyrrende element fra hjort, elg, dåhjort, rådyr, villsvin og grevling.. Men de beste kommer i mål! 🙂
Ønsk oss lykke til!! 👍

Nyeste kommentarer

31.08 | 06:47

💔😥 kjempetrist å høre. Nydelig navn og nydelig liten skjønnhet 🐕 🙈❤

31.08 | 04:16

Så utroligt trist Ann Kristin😭 Er enig i din tanke om at mamma ville elsket å ha henne i graven sin💕🌹🥀

30.08 | 21:59

Så triste nyheter! Hun var en utrolig fin og søt valp❤️ Veldig fint å besøke en slik fin kennel. Hun har i det minste fått all den omsorg man kan gi❤️ Klem Natalie

30.08 | 20:56

💙

Del denne siden